Zomers Deldens Buurfeest

DELDEN - In Delden wordt hard gewerkt. In de Vordense buurtschap zijn de voorbereidingen in volle gang zodat de buurtbewoners op vrijdagavond 5 juli weer samen kunnen genieten van het jaarlijkse Deldens Buurtfeest.

De schuur van Gerard en Ina Scheffer aan de Nieuwenhuisweg wordt omgetoverd tot een vrolijke feestlocatie voor jong en oud. Een feest met traditie, maar ieder jaar toch net weer even anders. Het buurtfeest is gratis toegankelijk voor leden van de buurtvereniging. Natuurlijk zijn ook huisgenoten (met vriend/vriendin) en kinderen van harte welkom. Het programma wordt om 19.30 uur geopend. Aansluitend start de inschrijving voor het vogelschieten en vinden er spelletjes plaats. Om 20.00 uur begint het vogelschieten (na de eerste schietronde is inschrijven niet meer mogelijk), en de prijsuitreiking wordt verwacht rond 22.00 uur (tenzij de vogel er nog niet af is). Daarna kan er gezellig worden nageborreld.


Concert Jubal in Arabische sferen

WICHMOND - Zaterdagavond 6 juli speelt muziekvereniging Jubal een zomerconcert bij camping de Warnstee in Wichmond. Jubal speelt muziekstukken met een Arabisch tintje. Een mooi thema voor een warme zomeravond. Tot ziens bij de Warnstee. Aanvang 19.30 uur.