Seniorensoos Vierakker-Wichmond

VIERAKKER/WICHMOND - De jaarlijkse middag uit van Seniorensoos Vierakker-Wichmond blijft deze keer in de buurt. Daar is ook veel moois te zien en lekker te eten. De reis gaat naar de Opkamer in Warnsveld. Verzamelen is donderdag 20 juni om 14.00 uur bij de parkeerplaats van het Ludgerusgebouw.

Zij hebben een uitgebreide collectie klederdracht en oud speelgoed en vullen dit ook regelmatig aan, zodat altijd wat nieuws te zien is en men ogen tekort komt. Daarna gaat het gezelschap eten bij DOK in Wichmond, waar ze al eerder goed en gastvrij zijn onthaald begin dit jaar.

Alle 60-plussers worden bij deze uitgenodigd; introducés zijn ook van harte welkom. Opgave graag voor 17 juni bij het bestuur: Josefine Meijer, telefoon 0575-547930 of meijer.j8@gmail.com, of Ria Tijssen, telefoon 0575-441743.


Fietstocht

WICHMOND/VIERAKKER - Op 19 juni wordt de jaarlijkse fietstocht van de oecumenische vrouwengroep Wichmond-Vierakker georganiseerd.

Enkele dames zorgen dat er een prachtige route van ongeveer 25 km op papier staat en gefietst wordt, in de pauze is er een lunch en er wordt voor een mooie excursie gezorgd. Start: om 9.00 uur bij de PKN kerk aan de Dorpsstraat in Wichmond. Bij slecht weer gaan wij met auto's. Voor opgave uiterlijk voor 16 juni melden bij secretaresse Henny.