Potgrondactie
Potgrondactie O. Heusinkveld

Potgrondactie Scouting Vorden

VORDEN - Afgelopen zaterdag 2 maart zijn de groene bestelformulieren van de Scouting-Welkoop potgrondactie verspreid in de bebouwde kommen van Vorden en Wichmond. Met het bestelformulier kan potgrond, tuinaarde en verschillende soorten mest aangeschaft worden. Om het makkelijk te maken voor de bewoners van Vorden en Wichmond worden alle bestellingen netjes aan huis afgeleverd.

Dit jaar wordt de actie voor de 25ste keer gehouden in samenwerking met de Welkoop in Vorden. Het resultaat van deze actie is in deze 25 jaar een belangrijke financiële ondersteuning voor de groepskas van Scouting geweest. Zo heeft de groep de inkomsten van de actie onder meer gebruikt voor de bouw van de groepshuizen van de vereniging.

Zaterdag 9 maart bellen de scouts tussen 10.00 uur en 15.00 uur aan om de ingevulde formulieren op te halen. Wie niet thuis is, kan het formulier via buren of kennissen laten afgeven of inleveren bij één van de adressen die erop vermeld staan. Ook kan men bij de kassa van de Welkoop te Vorden een bestelling achterlaten. Op zaterdag 23 maart wordt de bestelling thuisbezorgd. Geen formulier gevonden? Deze liggen ook bij de kassa van Welkoop. Kijk voor meer informatie over de actie of de vereniging op de website.


dga-vorden.nl


Evangelist Cor Weeda spreekt in kapel

WILDENBORCH - Zondagmorgen 10 maart om 10.00 uur staan de deuren van kapel De Wildenborch, Kapelweg 1, weer gastvrij open. Evangelist Cor Weeda uit Deventer zal daar spreken bij Christengemeente De Schakel.

Het zal niet alleen luisteren zijn deze morgen, ook zullen er weer liederen worden gezongen onder begeleiding van organist Herman Lubbers. Na de bijeenkomst kan er worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie of thee. Geen vervoer? Neem dan contact op via telefoon of e-mail. Dan zorgt men dat u opgehaald wordt.


deschakel2017@hotmail.com

stichtingdeschakel.com

0575-552809 / 06-29226380 / 06-11464043


Oecumenische vesperdiensten

VIERAKKER - In de veertigdagentijd houden de kerken van Vierakker-Wichmond oecumenische vesperdiensten op de vrijdagavonden (behalve 15 maart). Op vrijdag 8 maart om 20 uur zal de eerste vesperdienst plaatsvinden in de H. Willibrodkerk, Vierakker. Voorganger is Pastoor Scheve. Iedereen welkom.