Live@Ideaal heeft vakantie

ZELHEM - De komende vier woensdagavonden is er geen uitzending van het radioprogramma Live@Ideaal. Het team gaat genieten van een welverdiende vakantie. Daarnaast bleek ook dat veel bands vakantie vieren. De eerstvolgende uitzending is op woensdag 22 augustus, als vanouds van 20.00 tot 22.00 uur, vanuit de iBeat recording studio in Zelhem.

Toch is er de komende vier woensdagavonden geen radiostilte, want die uren worden gevuld door de muziekcomputer van de lokale omroep. Daarnaast heeft presentator Gerrie Evers aangegeven dat hij, op de woensdagavonden die hij aanwezig is, gaat draaien. Men kan dan genieten van zijn muziekkeuze.


Repair Café Halle

HALLE - Een elektrisch apparaat dat hapert? Een broek met een kapotte zak? Weggooien zonde? Kom dan naar Repair Café Halle op zaterdag 4 augustus van 13.00 tot 16.00 uur naar de goederenwinkel aan de Dorpsstraat 72 in Halle.

Elke eerste zaterdag van de maand zitten deskundigen klaar om samen spullen te repareren. Eventueel koopt men benodigde onderdelen in en komt de volgende keer terug. Er zijn geen kosten aan verbonden, een gift voor benodigde gereedschappen is altijd welkom.