Geef je op voor de kindervrijmarkt

ZELHEM - Wil jij meedoen aan de kindervrijmarkt? Spulletjes verkopen en voor jezelf een zakcentje verdienen? Geef je dan nu op. Zaterdag 21 juli op het grasveld rondom de kerk wordt voor de basisschool leerlingen uit Zelhem vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur een vrijmarkt georganiseerd. Hier mogen uitsluitend kinderspullen ( speelgoed, kinderboeken en kinderkleding) verkocht worden. Aanmelden kan via e-mail.


info@zelhemsezomerfeesten.nl


Expositie over Normaal

HUMMELO - Met de onthulling van het levensgrote standbeeld van Normaal is Hummelo sinds Hemelvaartsdag het Lourdes van de Achterhoek. Velen komen naar het geboortedorp van Bennie Jolink om de bronzen versie van de boerenrockband in levende lijve te aanschouwen. De organisatie van Vive la France wil daar met een expositie over Normaal extra aandacht aan schenken. In samenwerking met Anhangerschap Normaal zijn op beide fair-dagen in dorpshuis De Ruimte onder meer attributen en toneeldoeken van de band te zien. Ook is er ruim aandacht voor het vele fotomateriaal dat is verzameld van ruim veertig jaar Normaal.

Het zal voor velen een mooie combinatie zijn om tijdens Vive la France (7 en 8 juli) een kijkje te nemen bij de Normaal-expositie, op de foto te gaan met het standbeeld om daarna neer te strijken op één van de terrassen.