Zondag 22 april is het de dag van 'De Goede Herder'. Foto: PR.
Zondag 22 april is het de dag van 'De Goede Herder'. Foto: PR. Foto:

Speciale kerkdienst in De Goede Herder Kapel Veldhoek

VELDHOEK – Zondag 22 april is het de dag van 'De Goede Herder'. In de Goede Herder Kapel in buurtschap Veldhoek vindt zondag 22 april een speciale kerkdienst plaats met als thema 'Herder of Schaap?' Ben jij een herder of zie je jezelf meer als schaap? En hoe zien anderen jou? Herder, symbool voor leider maar ook zorgzaam en trouw. Maar zijn alle herders wel zo zorgzaam en trouw? Zijn ze te vertrouwen? Of ben je meer een schaap? Volgzaam en zacht, maar niet minder belangrijk. Zonder schapen heb je immers geen herders nodig. Met de voorbereiding van deze dienst heeft de Commissie 4de Zondagdienst van 'De Goede Herder Kapel' een aantal leuke en verrassende dingen bedacht. Daarom hoopt de Commissie 4de Zondagdienst vele mensen te ontmoeten tijdens deze speciale dienst. Aanvang 10.15 uur.


De muzikale ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma de muzikale ontmoeting bij Radio Ideaal zijn weer studiogasten uitgenodigd. Op maandag 23 april zal commissielid van kerk en radio, Gerrie Bossenbroek uit Hengelo, enkele gedichten voordragen. De heer Wim Scheerder uit Doetinchem is op 30 april de studiogast. In zijn overdenking zal hij ook stil staan bij het bombardement van Doetinchem waar hij in de tweede wereldoorlog van nabij getuige was. Op maandag 7 mei zal mevrouw I. Hoekstra uit Zelhem een overdenking houden.

Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m vrijdags voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.


Bridgen in Toldijk

TOLDIJK - Op donderdag 12 april was in zaal Den Bremer de tweede speelavond van de zesde en laatste ronde van de competitie van Bridgeclub Bronkhorst.

De uitslag van deze speelavond was als volgt: Lijn A. Gedeelde 1ste plaats: An Wortel en Paul Niks alsmede Dinie Hartelman en Ruud Bijloo 58,33%, 3. Riet Botschuyver en Bert Deunk 57,50%, Lijn B. 1. Irene Lichtenberg en Theo Schoenaker 60,94%, 2. Margaret Heijting en Gerda Tankink 57,29%, 3. Jan Veenhuis en Joop Rutten 55,00%. Lijn C. 1. Hermien Veenhuis en Els Westerhof 61,20%, 2. Riekie Nieuwenhuis en Riet Niesink 57,81%, 3. Hermien Koenders en Mies van Zadelhoff 57,40%.

Op donderdag 19 april is de volgende speelavond. Afmelden minstens vóór 12.00 uur op de wedstrijddag via het mobiele nummer van de club: 06-25198329.