Thema voetbalinstuif zsv Zelos in april is 'kind in beweging'

ZELHEM - De voetbalinstuif bij zsv Zelos is bedoeld om kinderen te stimuleren om meer te bewegen en kennis te maken met de voetbalsport. Elke woensdag in april verzorgt zsv Zelos op sportpark de Pluimerskamp in Zelhem ook om die reden een voetbalinstuif voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Op 4, 18 en 25 april is er van 15.30 tot 16.45 uur een instuif waarbij de jongens en meisjes onder deskundige leiding van onze trainers deelnemen aan leuke voetbalspelen. Zij kunnen zo gratis kennismaken met de voetbalsport en de club.

Voor 11 april 15.30-16.45 staat er een speciale 'meidendag' op het programma met ook nog eens een leuke win-actie voor het meisje dat de meeste vriendinnetjes meeneemt.

Als afsluiting van de serie instuif dagen zal er op woensdag 2 mei van 15 tot 18 uur de jaarlijkse vriendjes- en vriendinnendag georganiseerd worden. Aan deze middag kan worden deelgenomen door alle kinderen (jongens en meisjes) die in een van de sessies hebben meegedaan aan de instuif, en alle leden van 4 tot en met 11 jaar uit de teams van zsv Zelos met hun vriendjes en vriendinnetjes. Meedoen kan door je tijdens de instuif op te geven bij de organisatoren. Aanmelden van kinderen die al bij Zelos voetballen, gaat via de leiders van de teams. De organisatie verwacht grote belangstelling voor dit bijzonder leuke evenement en er is een grens aan het aantal kinderen dat kan deelnemen dus meld je tijdig aan.

Kinderen die belangstelling hebben voor de voetbalsport kunnen ook gratis en vrijblijvend kennis komen maken met Zelos op de woensdagavond. De trainingen zijn van 18.15 uur tot 19.30 uur.

Voor voetballen en trainen voor de mini's (4 tot 6 jaar) hoeft bij Zelos geen contributie betaald te worden. Meer informatie over Zelos kunt u vinden op de website.


www.zsvzelos.nl


Sparen voor gratis sport-en spelmaterialen

ZELHEM - Ook in Zelhem kunnen ouders en kinderen vanaf vandaag weer sparen voor sport- en spelmaterialen. Touwtrekken staat dit jaar centraal in de Doekoe-actie, waarbij ouders en kinderen via speciale actieproducten in de Coop supermarkten tussen 19 maart en 22 april weer Doekoe-munten kunnen sparen. Die munten worden gedoneerd aan de lokale basisscholen die daarmee gratis sport- en spelmaterialen kunnen bestellen en kans maken om een Schoolplein14 te winnen.


Maak kennis met vliegvisvereniging Heelweg

HEELWEG - Het weekeinde van 7 en 8 april is vliegvisvereniging Heelweg aanwezig bij Visdorado de Kool in Heelweg tijdens de Master Nymph Cup, een internationale vliegviswedstrijd van vliegvissers waar je kennis kunt maken met vliegvissen. Er zijn beide dagen vliegvissers aanwezig om je te begeleiden bij de eerste kennismaking met werpen van de lijn met een vliegvishengel. Op de verschillende aanwezige castingbanen kan geworpen worden door de beginnende of de gevorderde vliegvisser. Ook is er een nationale en internationale top van 70 vliegvissers aanwezig bij Visdorado de Kool om zaterdag het water te verkennen voor de wedstrijd van zondag. Ook zijn er op de deel diverse standhouders aanwezig die daar vliegvisspullen aanbieden.