Ook de allerjongsten (4 t/m 9 jaar) kunnen bij z.s.v. Zelos terecht. Foto: PR
Ook de allerjongsten (4 t/m 9 jaar) kunnen bij z.s.v. Zelos terecht. Foto: PR Foto:

ZSV Zelos zoekt sportieve meiden

ZELHEM - Voetbalvereniging ZSV Zelos kent een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling. Met twee damesteams en zes meidenteams in de verschillende leeftijdscategorieën is het in de regio een van de grotere verenigingen. De vereniging wil dit graag verder uitbouwen en zijn daarom op zoek naar sportieve meiden. Vooral in de leeftijd van 9 tot 13 jaar kan men nog wel wat extra girlpower gebruiken.

Meiden die interesse hebben, kunnen vier weken lang gratis deelnemen aan de trainingen van de meidenteams, om de voetbalsport en -vereniging te ontdekken. De trainingen zijn op maandag en woensdagavond en beginnen om 18.15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Spreek een van de aanwezige trainers aan om te melden dat je graag mee wilt doen en je kunt direct beginnen.

Echte meidenteams zijn er bij Zelos vanaf de leeftijd van 9 jaar. Kinderen jonger dan 9 jaar (vanaf vier jaar) starten in gemengde teams. De trainingsavond voor de allerjongsten is de woensdagavond om 18.15 uur. Mini-voetballers (jonger dan 7 jaar) betalen geen contributie. Wie zich aanmeldt ontvangt een welkomstpakket.

In april organiseert de vereniging weer de instuifmiddagen voor jongens en meisjes. Daar is dit jaar ook een speciale meidendag bij.
Wil je meer weten dan kun je terecht op de website van de vereniging of een mail sturen.


www.zsvzelos.nl

nieuw@zsvzelos.nl