De sponsorcommissie bestaat uit (v.l.n.r.): Nicky Greven, Philip Appels, Melanie Bremer en Nefèr Koenders. Foto: PR
De sponsorcommissie bestaat uit (v.l.n.r.): Nicky Greven, Philip Appels, Melanie Bremer en Nefèr Koenders. Foto: PR Foto:

De Hessenhal start wervingsactie voor sponsors en supporters

HOOG KEPPEL - Sinds 2016 worden de Hessenhal en het sportcafé volledig 'gerund' door vrijwilligers en dus zijn aanvullende bijdragen om het complex te laten floreren altijd meer dan welkom. Om die reden is onlangs een sponsorcommissie opgericht voor het werven van sponsors en supporters voor de Hessenhal. Het feestelijke startschot voor deze wervingsactie wordt gegeven op vrijdag 2 maart om 16.00 uur in het sportcafé.

Particulieren kunnen supporter worden van de Hessenhal en voor bedrijven zijn er diverse sponsorpakketten samengesteld. Zowel de supporters als sponsoren krijgen een vermelding in de hal en zijn onder andere te gast tijdens een jaarlijkse feestelijke bijeenkomst.
Voor beide doelgroepen zijn inmiddels flyers ontwikkeld met aanvullende informatie zoals de sponsorbedragen en de mogelijkheid om zich direct aan te melden. Op de website zijn deze te downloaden. Particulieren of bedrijven die interesse hebben kunnen via het e-mailadres contact opnemen met de sponsorcommissie.


sponsorvande@hessenhal.nl

hessenhal.nl/supportersponsor