Dankzij de heropening van het restaurant aan de Ruurloseweg 38a is de samenwerking met het ARXtheater nieuw leven ingeblazen. Foto: PR
Dankzij de heropening van het restaurant aan de Ruurloseweg 38a is de samenwerking met het ARXtheater nieuw leven ingeblazen. Foto: PR Foto:

Culinaire filmavonden ARXtheater na jaren weer van start

ZELHEM - De culinaire filmavonden in het ARXtheater, Ruurloseweg 38a in Zelhem, gaan 13 februari weer van start. In de periode van 2010 tot 2015 zijn in totaal 39 culinaire filmavonden georganiseerd, maar dit stopte toen in 2015 het restaurant, eveneens aan de Ruurloseweg 38, zijn deuren moest sluiten. Sinds oktober vorig jaar is het weer heropend door Michiel Brouwer onder de naam 'de Heeren van Wolfersveen'. En daarmee is ook de samenwerking met het ARXtheater nieuw leven ingeblazen en worden de filmavonden weer georganiseerd. De eerste filmavond zal plaatsvinden op dinsdag 13 februari.

De formule blijft hetzelfde; vanaf 18.30 wordt iedereen verwelkomd in het restaurant en kan een aperitief genomen worden, om 19.00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. Voor het menu laten de koks van het restaurant zich inspireren door de film. Om 20.00 uur verplaatsen men zich naar het theater voor de vertoning van de film.

De eerste culinaire filmavond is op dinsdag 13 februari. Dan wordt de film SOY CUBA (ik ben Cuba) vertoond. Deze film gaat over de periode voordat Castro aan het bewind kwam, een controversiƫle film over een tijd van politieke onderdrukking en grote verschillen in rijkdom en macht.

Voor meer informatie, kosten en een plaats inclusief maaltijd reserveren, kan men telefonisch of per mail contact opnemen.

info@arxtheater.nl

06 24 17 60 03