Marja Hartman ontvangt de voorzittershamer van Jan Willem Huetink. Foto: PR
Marja Hartman ontvangt de voorzittershamer van Jan Willem Huetink. Foto: PR Foto:

Marja Hartman nieuwe voorzitter LTO Noord

REGIO - Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van LTO Noord, afdeling West Achterhoek op 25 januari bij het Witte Paard in Zelhem is Marja Hartman gekozen als nieuwe voorzitter. Ze neemt de voorzittershamer over van waarnemend voorzitter en aftredend bestuurslid Jan Willem Huetink.

Na de jaarvergadering werd de avond voorgezet met spreker Willem Bruil, columnist voor onder andere het blad Boerderij en directeur van het Instituut voor Agrarisch Recht en bijzonder hoogleraar Agrarisch Recht aan Rijksuniversiteit Groningen.
Met het oog op de komende gemeenteraadsverkiezingen gaat LTO op donderdag 1 maart een lijsttrekkersdebat organiseren. Locatie is 'Het Witte Paard' aan de Ruurloseweg 1 te Zelhem, aanvang 20.00 uur.


Apenkooien in de vakantie bij de Sperwer

HOOG KEPPEL - In de voorjaarsvakantie op vrijdag 16 februari organiseert gymnastiekvereniging De Sperwer Apenkooien in de Hessenhal. Lekker actief en uitdagend bezig zijn.

Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te doen. De jeugd t/m groep 4 basisschool is welkom van 16.30 tot 17.30 uur. Groep 5 t/m 7 basisschool van 17.30 tot 18.30 uur en de jeugd van groep 8 en ouder zijn van 18.30 tot 19.30 uur aan de beurt. Het is in de Hessenhal te Hoog-Keppel. Uiteraard is er professionele begeleiding aanwezig. De deelname voor de leden is 2,50 euro. Voor de niet-leden wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon, te betalen bij de ingang op 16 februari. Trek sportkleding en sportschoenen aan en neem iets te eten en te drinken mee.


www.de-sperwer.nl


Ouderensoos Zelhem

ZELHEM - De Ouderensoos van de Stichting Noodhulp Zelhem is een gezellige middag voor senioren, vrouwen zowel als mannen. Iedere maandagmiddag om 13.30 uur is de inloop in de Oranjehof.

Er is koffie of thee en als er iemand jarig is geweest een traktatie. Ook is er dan alle gelegenheid om met elkaar even bij te praten. Daarna is het tijd voor een spelletje. Sjoelen, rummikub, kaarten of een andere activiteit. De middag eindigt om circa 16.30 uur.
Met Pasen is er een paasmaaltijd met daaraan vooraf een bingo waarbij iedereen met een prijsje naar huis gaat. Ook Sinterklaas wordt gevierd met voor iedereen een cadeautje. Met Kerst is er een gezellige middag met aan het eind een buffet. Omdat er, gezien de leeftijd, deelnemers niet meer kunnen komen, is de soos op zoek naar nieuwe gasten. Wie er eens een middag uit wil kan terecht op maandagmiddag in de Oranjehof. Voor informatie kan men bellen met mevrouw A. van der Kamp.


0314-622 355


Koffiemorgen Drempt en Hummelo

DREMPT/HUMMELO - Op vrijdag 9 februari is er weer een Koffiemorgen voor iedereen in het Dorpshuis, Kerkstraat 89 in Drempt. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom.

U hoeft zich voor deze morgen niet op te geven. Neem vooral ook uw buurman/buurvrouw of een bekende mee. De koffie of thee met traktatie wordt u aangeboden door het Dorpshuis en de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel. De volgende koffiemorgen zijn op vrijdag 9 maart in het Dorpshuis in Drempt en op vrijdag 16 maart 2018 in De Ruimte bij de kerk in Hummelo. U kunt gehaald en gebracht worden als u zelf geen vervoer heeft. Neem hiervoor contact op.


Wanda Steintjes: 06 - 23027640

Geeske van der Veen: 0313 - 482828

Voor Hummelo: Chris Vrogten: 0314 -381602