Foto: PR
Foto: PR Foto:

Join The Wolf Pack bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 7 februari staat de band 'Join The Wolf Pack' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

Join the Wolf Pack bestaat sinds eind 2015. De band is opgericht door zanger en frontman Roland Brons. Hij zocht en vond muzikanten die hun sporen in de muziek al verdiend hadden door te spelen in Hermand Brood's Wild Romance in de band van Anouk. Daarnaast deden ze diverse muzikale projecten met bekende en minder bekende muzikanten en trokken ze met beroemde internationale muziekhelden door heel Europa.

Het resultaat is een band die rockt met soul en die een ongekend energieke podiumpresentatie neerzet. Naast eigen composities spelen ze nummers van legendarische artiesten en bands uit de jaren '60, voorzien van eigen arrangementen.

In 'Join the Wolf Pack' spelen naast Roland Brons (leadzanger en gitarist), Robbert-Paul Verkade (gitarist en achtergrondzanger), Peter Smitskam (basgitarist en achtergrondzanger) en Fabyan Visser (drummer).

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.