SV Halle Dames 2 is blij met de nieuwe spullen. Foto: PR
SV Halle Dames 2 is blij met de nieuwe spullen. Foto: PR Foto:

SV Halle Volleybal Dames 2 in het nieuw

HALLE - Begin dit seizoen zijn de volleybal dames van SV Halle Dames 2 (bijna) in een geheel nieuw tenue gestoken.

Dit dankzij de medewerking van meerdere sponsoren. Het duurde even maar zaterdag 9 december volgde het 'officiële' fotomoment.

Nijhof Halle zorgde voor mooie nieuwe trainingspakken. Ivo's Groenservice op de voorkant en Helmink Handel & Verhuur op de achterkant van de inloopshirts. Hebbink Bouwservice op de mooie nieuwe tassen.

SV Halle dankt alle sponsoren.


Longpunt over technische vernieuwingen in de zorg

DOETINCHEM - Longpunt de Achterhoek Doetinchem verzorgt voor longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners op donderdag 25 januari een themabijeenkomst over technische vernieuwingen in de zorg. Daarnaast wordt met de bezoekers een longaanval-actieplan opgesteld.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn 'Zorg op afstand', 'Zorg in beeld' en de 'Thuismeet app'. Het thema zal worden besproken door de longverpleegkundigen Maritha Spekschoor (Slingeland Ziekenhuis) en Ingrid Zweers (Sensire). Er zal ruim tijd zijn voor vragen. De bijeenkomst is van 15.30 tot 17.30 uur in het auditorium van het Slingeland Ziekenhuis aan de Kruisbergseweg in Doetinchem. Deelname is gratis, evenals het parkeren. De zaal is om 15.00 uur open. U wordt verzocht om tijdens deze bijeenkomst geen luchtjes te gebruiken. Aanmelding vooraf (verplicht) kan via het e-mailadres doetinchem@longpunt.longfonds.nl of via 06-43486657 (Jannie ter Vrugt).


gelderland.longfonds.nl