De Muzikale Ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal zijn weer studiogasten uitgenodigd.

Op maandag 17 december zal Linda Leerink uit Halle enkele gedichten voordragen. Op Kerstavond, maandag 24 december, is er uiteraard veel kerstmuziek te beluisteren en er wordt een kerstverhaal verteld door Adrienne Heere uit Zelhem. De heer Wim Scheerder uit Doetinchem zal in de uitzending van maandag 31 december (oudejaarsavond) een bijdrage leveren.
Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m vrijdags voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.


Bekende liedjes op eigen wijze vertolkt

LINDE - Zondagmiddag 16 december speelt het duo 'Een en Ander' in het Theater Onder de Molen. Het duo wordt gevormd door Erik en Anita. Samen zingen ze muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Deze voorstelling is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden en begint om 15.00 uur.

De muzikale begeleiding wordt gedaan door Erik. Hij bespeelt de gitaar en mondharmonica. De bekende liedjes worden op een eigen wijze vertolkt. Op het repertoire staan onder andere nummers van The Beatles, Abba, The Cats maar ook Nederlandstalige nummers als 'Het Dorp' van Wim Sonneveld en 'Het kleine café aan de Haven' staan in de lijst. De toegangsprijs is 10 euro (exclusief Consumpties). Reserveren kan via de website www.theateronderdemolen.nl. Op deze website vindt u tevens het volledige najaarsprogramma van het theater.


Concert voor coniferen

VORDEN - Zo'n drie jaar lang heeft het niet plaatsgevonden, maar de organisatie heeft nu weer besloten een concert te geven waarvan de opbrengsten ten goede komen van het Pinetum de Belten te Vorden. Dit vindt plaats op zondag 17 februari om 15.00 uur in de Dorpskerk in Vorden. Ook deze keer zal Henriette Feith weer haar zangtalent laten horen. Ditmaal wordt zij begeleid door een niet-alledaagse combinatie van gitaar en klarinet. Ishar Elias en Levan Tskhadadze, musici van het grote internationale podium, begeleiden Henriette in een klassiek en modern repertoire met Schubert en Schuman, maar ook met opzwepende Georgische muziek, Italiaanse operavariaties en Sefardische melancholie.