Ries Heitkönig is trots op zijn eerste ster. Foto: PR
Ries Heitkönig is trots op zijn eerste ster. Foto: PR

Ries Heitkönig behaalt zijn eerste ster

Ries Heitkönig behaalt zijn eerste ster

STEENDEREN - In de wedstrijd tegen FC Zutphen heeft Ries Heitkönig zijn eerste ster behaald. Ries scoorde hierin een keer voor SV Basteom en brengt zijn totaal nu op 25.

Voetbalnederland deelt per 25 gescoorde competitiedoelpunten een ster uit. Het totaal aantal doelpunten van Ries Heitkönig is nu op 25 gekomen en is voldoende voor de eerste ster. Ries scoorde zijn doelpunten tegen veertien verschillende clubs. Voetbalnederland feliciteert Ries Heitkönig met deze mijlpaal.

Ries Heitkönig is trots op zijn eerste ster. Foto: PR


Trekking Zonnebloem loterij

HENGELO/KEIJENBORG/STEENDEREN - Van de loten die door de vrijwilligers van de Zonnebloemafdelingen Hengelo-Keijenborg en Steenderen zijn verkocht, vallen de volgende nummers in de prijzen:

Afdeling Steenderen
15 euro op lotnummers eindigend op 112 en 15 euro op lotnummers eindigend op 245.
Afdeling Hengelo-Keijenborg
VVV-bon ter waarde van 100 euro is gevallen op lotnummer eindigend op 84440; 50 euro op lotnummer eindigend op 5441, 15 euro op lotnummers eindigend op 112 en 15 euro op lotnummers eindigend op 245. Alle prijswinnaars van harte proficiat.
Tevens willen de vrijwillige lotenverkopers van de Zonnebloem iedereen bedanken voor het kopen van loten. Hierdoor worden de plaatselijke afdelingen gesteund.