Nieuwe locatie geldautomaat Steenderen

STEENDEREN - In goed overleg met gemeente Bronckhorst en Steenderens belang heeft Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek een nieuwe locatie gevonden voor de geldautomaat. Deze is nu te vinden op de parkeerplaats bij de Bongerd.


Burgemeester en wethouders ontbijten met leerlingen OBS Rozegaardsweide

HENGELO - Burgemeester en wethouders van Bronckhorst schuiven op 6 november om 8.30 uur samen met de leerlingen van groep 5/6 van OBS Rozegaardsweide in Hengelo aan tafel voor een gezellig en gezond ontbijt. In het kader van het Nationaal Schoolontbijt staan de gedekte tafels klaar in de kantine van het gemeentehuis. Het ontbijt bestaat uit vers brood, allerhande beleg, yoghurt, cruesli, melk en thee.

Het thema van de ontbijtweek is 'Een feest voor iedereen'. Tijdens het ontbijt overhandigt burgemeester Besselink een cheque aan de kinderen voor een donatie aan de stichting Kinderpostzegels. Die stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen. Eén van de projecten is het aanbieden van kinderfeestjes voor de héle klas, waarbij scholieren op een speelse manier leren dat iedereen erbij hoort en niemand buiten de boot valt. Net zoals bij het Nationaal Schoolontbijt.