Foto: PR
Foto: PR Foto:

Crescendo zorgt voor muzikale aftrap van de Kinderboekenweek

HENGELO - Met een uniek verhaal over een merel die muziek wilde maken, opende muziekvereniging Crescendo op 9 oktober de Kinderboekenweek voor de Hengelose Piersonschool, Rozengaardseweide, kinderopvang Humanitas en peuteropvang Juut en Co. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar 'Vriendschap', een thema dat zeker ook in een orkest belangrijk is. In de gemeenschappelijke speelzaal gaven leden van de harmonie voor drie leeftijdsgroepen een voorstelling.

Voor wie wel eens wil zien hoe het er aan toe gaat bij het jeugd- en een harmonieorkest van Crescendo, is er een open repetitie op dinsdag 16 oktobervan 18.30 tot 20.00 uur in Ons Huis. Tot 19.15 uur speelt het leerlingenorkest en om 19.30 uur start de harmonie. Bij voldoende belangstelling wil Crescendo ook starten met blokfluitles. Koffie, thee en fris staan klaar voor alle belangstellenden en vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie via Karin Romeijnders.


06 – 20 960 225

karin@crescendohengelo.nl


Filmavond Vorden

VORDEN - Deze week, donderdag 18 oktober, is het weer filmavond in Vorden. Bibliotheek Vorden en Het Kulturhus hebben er voor gekozen om GEEN reclame voor de films in de media te maken. Dit is kosten sparend. Wel is het toegestaan om in de bibliotheek van Vorden aan te kondigen, welke film er vertoond gaat worden. Daar vind u ook het complete overzicht voor dit najaar. De avond begint om 20.00 uur in Het Kulturhus. Kaartjes voor de film zijn verkrijgbaar op de avond zelf in Het Kulturhus. De kosten zijn 5 euro.


bibliotheekwestachterhoek.nl