Foto: PR
Foto: PR Foto:

Voorverkoop Mañana Mañana festival gestart

VORDEN - De kaartsoorten en -prijzen voor Mañana Mañana 2019, dat van 13 t/m 16 juni 2019 bij Kasteel Vorden plaatsvindt, zijn bekend. Op 6 oktober om 11.00 uur is de voorverkoop gestart, waarna je weer een kleine maand de tijd hebt om vroegevogel-kaarten te kopen. Vanaf 1 november gelden de reguliere tarieven.

Nieuw dit jaar is de driedagenkaart, voor wie zowel vrijdag, zaterdag en zondag wil gaan maar niet op de camping wil staan. Ook is er nu één kaart voor alle jeugd t/m 15 jaar, zowel dagkaart als campingkaart.

Bij acht podia, verscholen in de sprookjesachtige natuur van landgoed Vorden in de Achterhoek, kun jij tijdens Mañana Mañana je te goed doen aan allerlei soorten muziek en theater. Van rootsrock tot nederpop, balkan tot country en van comedy tot maffe optredens. Wat je verder uitspookt rondom Kasteel Vorden mag je helemaal zelf weten: het Open Podium op, crowdsurfen, zelf bier tappen, manden vlechten of ijzer smeden, je maaltijd bij elkaar scharrelen of languit in een hangmat liggen.

Kijk voor overige ticketinformatie en uitleg op de website.


mananamanana.eu/tickets


Bingoavonden bij D'n Draejer

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt ook dit winterseizoen in het dorpshuis D'n Draejer gezellige bingoavonden voor jong en oud. De eerste bingoavond is op vrijdag 19 oktober, de overige data zijn: 30 november, 14 december, 25 januari, 22 februari, 22 maart en 26 april. Aanvang: 20.00 uur.

Deelnemers krijgen acht verschillende kleuren bingokaarten (elke ronde heeft een andere kleur) waarmee de hele avond gespeeld kan worden. De prijzen zijn 10 euro, 15 euro en 25 euro per ronde. Ook zijn er duokaarten (2 kaarten per ronde) voor dubbele kans op prijs.

Verder is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee extra rondes, waarbij de winnaar maar liefst 50 euro wint.

Locatie: Velswijkweg 50. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.


Vierkorenconcert Zelhems Mannenkoor

ZIEUWENT - Het Chr. Mannenkoor Zelhem organiseert in samenwerking met de KCZB (Koninklijke Christelijke Zangersbond) Regio Oost een Meerkorenconcert. Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 20 oktober om 20.00 uur in de St. Werenfriduskerk in Zieuwent.

Het Zelhems Mannenkoor staat onder leiding van Susanna Veerman met aan de piano Yvonne Beeftink. Aan dit concert zal meegewerkt worden door het Popkoor A Sign of Friendship uit Didam en de Gospelgroep The Joysingers uit Dinxperlo, en het Dames en Herenkoor Zieuwent. Tijdens het wisselen van de koren zal er samenzang zijn onder begeleiding van het kerkorgel, bespeeld door Wim Does. Dankzij de diversiteit van de koren zal er een afwisselend programma worden gepresenteerd.

Toegang gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.

.

Afbeelding