Publicatie gemeentenieuws Zutphen

ZUTPHEN - Met ingang van de eerste week van juli wordt de pagina met het gemeentenieuws van Zutphen niet langer gepubliceerd in deze krant. Nieuws vanuit deze gemeente, dat ook interessant is voor bewoners in de gemeente Bronckhorst, zal als redactie in deze krant geplaatst worden. Wie op de hoogte wil blijven van het nieuws van de gemeente Zutphen, kan de website raadplegen (www.zutphen.nl) of de gemeente volgen op Facebook (facebook.com/gemeentezutphen) en Twitter (@gem_Zutphen). Daarnaast is abonneren op de nieuwsbrief van Contact Zutphen-Warnsveld mogelijk via www.contactzutphen.nl, om de digitale uitgave in de mail te ontvangen. Deze digitale uitgaven zijn ook te vinden op www.achterhoekkiosk.nl.


Zomerwandelingen Stichting Gilde Doetinchem

DOETINCHEM - Tijdens de zomermaanden in juni, juli en augustus verzorgen enthousiaste gidsen van Stichting Gilde Doetinchem elke zaterdag zomerwandelingen. De start is om 14.00 uur vanaf het Stadsmuseum/VVV aan de van Nispenstraat 2. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon en deze dienen ter plekke te worden afgerekend met de gids. Een bezoek aan twee maquettes in het stadsmuseum is onderdeel van het programma. Voor deelname aan deze wandeling hoeft niet vooraf te worden gereserveerd. Uiteraard kunnen ook wandelingen op afspraak worden gemaakt. Raadpleeg hiervoor de website.


www.stadswandelingdoetinchem.nl


Proef Keppel - Kom en schuif aan; eet, drink en ontmoet

HOOG KEPPEL - Op zaterdag 30 juni organiseert KeppelCultuur op de Burgemeester van Panhuysbrink in Hoog-Keppel voor de vierde keer Proef Keppel. Tussen 16 en 21 uur kunt u dagverse streekproducten van de deelnemende bedrijven proeven en u laten informeren over activiteiten in Drempt, Hummelo en Keppel. Dit jaar zijn de deelnemende bedrijven: Wijnboerderij 't Heekenbroek, Fruitbedrijf Horstink, Buffelboerderij Arns, A' Maggiore,IJsboerderij De Steenoven,Boerderij en kaasmakerij Köning enToeristisch Informatiepunt Drempt, Hummelo en Keppel. Steve Nippels zorgt voor lekker in het gehoor liggend muziek. Ze spelen nummers van o.a. U2, Claw Boys Claw, Nirvana, Foo Fighters, Coldplay ect. Steve Nippels is bekend geworden door hun optreden in 2016 bij het televisieprogramma Zomer in Gelderland van Omroep Gelderland.