Sanne en haar vriendinnen deden mee met de zwemvierdaagse in Het Elderink. Foto: Henriette Jaaltink
Sanne en haar vriendinnen deden mee met de zwemvierdaagse in Het Elderink. Foto: Henriette Jaaltink

Geweldige week zwemvierdaagse op Het Elderink

HENGELO - Het was een fantastische zwemvierdaagseweek bij zwembad Het Elderink in Hengelo. Ruim 250 deelnemers verdienden de felbegeerde medaille. Vele vrijwilligers stonden elke avond klaar om deze zwemvierdaagse tot een succes te maken.

In het bijzonder wil het bestuur Silvia Nijenhuis bedanken voor de organisatie. Zij is een van de drijvende krachten van het bad, de 'koningin van het zwembad'.
Het evenement Blij dat ik glij is vanwege het weer doorgeschoven naar vrijdag 29 juni, de avond van het discozwemmen met DJ Timo 'de feesttijger'. Het bad is dan geopend van 19.30 tot 22.00 uur. Iedereen is uitgenodigd en de weersvoorspellingen zijn goed. Het stuivertje duiken staat op het programma en de kinderen kunnen genieten van het zwemmen en de spelletjes. De ouders praten bij op het terras met een hapje en een drankje, dus vermaak voor het hele gezin.
"Wat zijn we trots met de gehandicaptenlift die wij geschonken hebben gekregen van Litania. Hierdoor kan Sanne ook blijven zwemmen en meedoen aan de vierdaagse. Sanne is dan ook onze echte zwemkampioen," zegt voorzitter Annette Kok. "Verder danken wij de brandweer, Crescendo en de zwemvereniging NDD voor de medewerking. Op zwembad Het Elderink is altijd wat te beleven."


www.zwembadhetelderink.nl