Afscheid juf Trijnie van CBS De Rank

TOLDIJK - Aan het eind van dit schooljaar stopt juf Trijnie Scholte-Hollander met haar werkzaamheden op CBS De Rank in Toldijk. Zij heeft zich 18 jaar lang met hart en ziel ingezet voor de kinderen van deze school, maar gaat nu gebruik maken van haar pensioen.

Op donderdag 12 juli neemt zij overdag afscheid van de kinderen en op dinsdagavond 10 juli kunnen ouders, oud-leerlingen, oud-collega's en verder bekenden van 19.30 tot 21.30 uur afscheid van haar nemen in de school aan de Russerweg in Toldijk. Allen van harte welkom.

Crescendo presenteert het Rad van Muziek

HENGELO/ZELHEM - Op zondag 8 juli laat muziekvereniging Crescendo uit Hengelo de muziekkeuze bij de bezoekers liggen tijdens het 'Rad van Muziek'. Dit concert vindt vanaf 15.00 uur plaats bij de Heeren van Wolfersveen in Zelhem.

Door aan een rad te draaien, wordt bepaald welk muziekstuk gespeeld wordt. De muzikanten moeten dan een marsje spelen, een stukje vlotte popmuziek of wellicht een mooi klassiek stuk? Het terras van restaurant de Heeren van Wolfersveen is op 8 juli geopend vanaf 14.30 uur. De entree voor het concert is gratis.