Pro's en Amateurs Golfclub 'T Zelle

HENGELO - Op de baan van Golfclub 't Zelle wordt woensdag 20 juni een 27 holes Pro Am gehouden. Het Pro Am is een wedstrijd waaraan Pro's en Amateurs golfers deelnemen. In iedere flight van 3 amateurs start ook een Pro.

Op Joost Luiten en Daan Huizingh na, doen de beste Golfprofessionals van Nederland mee: Robert Jan Derksen, winnaar op de PGA Tour, Jan Dorresteijn, meervoudig Nederlands kampioen, Max Albertus, de best geklasseerde Nederlander op de KLM Open 2017, Ralph Miller (eveneens KLM Open deelnemer), Dylan Boshart, Robin Kind, John Woof (Fox Sport golfcommentator) , Giesbert Gommers, baanrecordhouder van GC 't Zelle een andere.
Kijk voor de volledige lijst van Pro's op de website van de golfclub onder de rubriek Pro Am van het Achterhoeks Open. Hier staat ook het programma van de dag.
Het publiek kan meelopen met de flights of, wanneer men dat te vermoeiend vindt, plaats nemen op de tribune bij hole 18 van de grote baan. Daar staat ook een horecatent zodat het niet alleen een leuke, maar ook een gezellige dag kan worden.
Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.


www.gczelle.nl