Geslaagden zijn trots op hun diploma. Foto: PR
Geslaagden zijn trots op hun diploma. Foto: PR

Blokfluitdiploma's voor Dorpsschool Halle

HALLE - De blokfluitgroep van de Dorpsschool onder leiding van Mirjam v.d. Burg heeft dinsdag 10 april het blokfluitdiploma gehaald. Dinsdag 3 april hadden zij hun theorie examen en dinsdag 10 april het praktijkexamen.

De geslaagden worden gefeliciteerd: Jytte Basters, Karlijn Berendsen, Carmen Klein Bluemink, Inge Kreeftenberg en Daan Menkhorst..

Voor het praktijkexamen moesten ze een verplicht muziekstuk, een vrije solo en een duet fluiten. Na afloop van het praktijkexamen was de diploma uitreiking. Tijdens de uitreiking waren natuurlijk de mama's, papa's, zus, opa's en oma's allemaal gezellig aanwezig.
De geslaagden kregen hun blokfluitdiploma met daarop mooie cijfers en een presentje van de juf.
Mirjam werd ook nog in 't zonnetje gezet met een mooie G sleutel met de namen van de kinderen erop. Mirjam gaat ze missen. "Je hebt ze toch ruim ander halfjaar onder je hoede. Het was een heerlijke groep. Het is geweldig om muzikaal bezig te zijn met kinderen, dat is echt genieten."


Voorleesfeest bij Kinderboerderij Feltsigt

BEKVELD - Op donderdagmiddag 3 mei organiseert Bibliotheek West Achterhoek een interactief Voorleesfeest tussen de dieren van Kinderboerderij Feltsigt te Hengelo Gld. Het Voorleesfeest begint om 14.30 uur (tot ca. 15.30 uur).

Belangstellenden kunnen al vanaf 13.00 uur bij de Kinderboerderij terecht om kennis te maken met de dieren of om te spelen in de speelweide. Deelname aan het Voorleesfeest is gratis, entreeprijs van de Kinderboerderij Feltsigt bedraagt 2 euro. Kinderboerderij Feltsigt, www.feltsigt.nl, aan de Bekveldseweg 5 in Hengelo is geopend van 13.00 uur tot 18.00 uur.
Meer informatie over het Voorleesfeest telefonisch bij de klantenservice van Bibliotheek West Achterhoek of via de site.


0314-333445

www.biebnieuws.nl