Hoe staat Zwembad Steenderen er voor

STEENDEREN - Het bestuur van SCE Steenderen nodigt iedereen uit die de sporthal en het zwembad een warm hart toedraagt, om naar de startbijeenkomst te komen op maandag 26 maart in De Pannevogel.

Bestuurslid Marijke Melsert: "Als bestuur van de stichting SCE, die sporthal en zwembad beheert, willen we iedereen informeren over wat we doen. Wat zijn de resultaten uit 2017 en welke plannen zijn er voor 2018? We betrekken alle belangstellenden graag bij de mogelijkheden voor de toekomst. We laten verder op deze avond enkele vrijwilligers aan het woord over hun taken zodat we nog beter weten wat we met elkaar doen. De activiteitencommissie zal weer laten zien welke bijzondere activiteiten gepland zijn en wat daarbij nog voor hulp nodig is."

De uitnodiging voor de startbijeenkomst geldt voor alle vrijwilligers, geïnteresseerden die misschien vrijwilliger willen worden en iedereen die op de hoogte wil blijven en wil meedenken en -praten over de toekomst van zwembad en sporthal. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar.


www.zwembadsteenderen.nl