Bingo door het ZijActief bestuur. Foto: PR
Bingo door het ZijActief bestuur. Foto: PR

KEIJENBORG - De eerste avond van 2018 van vrouwennetwerk ZijActief in Keijenborg was woensdagavond 17 januari. Alwien Seesing opende de avond, waarna Anja het jaarverslag voorlas van het afgelopen jaar.

Dorie las het financiële gedeelte van 2017 voor, wat goedgekeurd was door de kascontrole Annie en Marietje. Voor volgend jaar gaf Paulien zich op, om met Marietje de kascontrole te doen. Alwien had de bestuursperiode erop zitten maar was wel herkiesbaar, zij werd dan ook met applaus weer herkozen. Er is door omstandigheden nog wel een vacature vrij voor een bestuurslid. Twee leden werden gehuldigd: Fien Niesink vanwege 40 jaar en Corry Peters 25 jaar lidmaatschap, maar waren beide door omstandigheden niet aanwezig.
De bezorgers van de convercatie kregen een roos aangeboden. Dorie had nog enkele mededelingen, waaronder de Provinciale vergadering in maart. Hierna was de rondvraag. Er kwamen enkele suggesties naar voren van de leden voor een autotocht. Het bestuur neemt dit door. In de pauze werd door het bestuur een drankje aangeboden met versnapering, waarna het bestuur een bingo speelde met leuke prijsjes te winnen. Het was een gezellige en een ontspannende avond. Ongemerkt was het al later dan normaal dat de avond afgesloten werd. Het bestuur bedankte iedereen voor de komst en wenste allen een wel thuis. De volgende keer, dit is op 21 februari, is er een presentatie rondom de mantelzorg door VIT.

ZijActief organiseert altijd mooie avonden, met voor ieder wat wils, ontspannend, creatiefs, enzovoort. Nieuwe leden mogen altijd een kijkje komen nemen op een avond, die altijd op de derde woensdag van de maand zijn en beginnen om 19.45 uur in het Dorpshuis De Horst te Keijenborg.