'Keijenborg, we moeten verder'

KEIJENBORG – In Dorpshuis De Horst wordt woensdag 31 januari door Burgergroep Goed idee ..? Denk mee ..! en landelijk onderzoeksbureau BMC Implementatie een informatieavond gehouden voor iedere Keijenborger, jong en oud. Daar wordt een leefbaarheids- en locatieonderzoek gepresenteerd. Aanvang 20.00 uur.

De Burgergroep: "We moeten nog generaties verder met elkaar. Ondanks dat er nu sprake is van vergrijzing, zal Keijenborg niet drastisch krimpen als we zorgen voor goede voorzieningen en woningbouw voor diegene die graag in Keijenborg wil (blijven) wonen."
Er zijn in Keijenborg veel mensen actief die het dorp levendig willen houden. Zo zijn er al een aantal initiatieven en plannen geweest. Er is gekeken naar één multifunctioneel geheel, maar waar is een goede en betaalbare plek om dit te realiseren? Of is het op twee plekken een optie? De Burgergroep is in gesprek met de dorpsraad, maar wil ook de mening van de Keijenborgers horen. Vandaar een informatieavond.
Er zal door Jan Bart Wilschut, voormalig directeur voor de acht overkoepelende Achterhoekse gemeenten, een inleiding worden gehouden.