Theo Besselink. Foto: PR
Theo Besselink. Foto: PR

Theo Besselink verlengt voor een jaar bij SV Basteom

STEENDEREN - Op de nieuwjaarsreceptie zondagmiddag 7 januari maakte SV Basteom voorzitter Fred Monshouwer bekend dat het contract met hoofdtrainer Theo Besselink met een jaar verlengd wordt. Dat betekent dat Theo Besselink ook het voetbalseizoen 2018/2019 verbonden is aan SV Basteom.

De club is content met zijn werkwijze en de samenwerking met de technische staf en spelers. De verlenging past bij de ambitie van SV Basteom om hogerop te komen. Besselink is bezig aan zijn eerste seizoen bij SV Basteom. Hij werkte eerder bij KSH, Loil, KSV, SV Steenderen, St. Joris en VVG.


BoekStartbijeenkomst in bibliotheek Hengelo

HENGELO - De eerstvolgende Boekstartbijeenkomst in bibliotheek Hengelo is woensdagmorgen 17 januari, van 10.00-11.00 uur. Het thema van deze bijeenkomst is in het kader van de Nationale Voorleesdagen: 'Ssst, de tijger slaapt!'

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor ouders/grootouders of mensen die graag meer informatie willen over (voor)lezen met kleintjes. De bijeenkomsten zijn geschikt voor kindjes tot vier jaar maar een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom.
BoekStart is een programma dat het lezen met zeer jonge kinderen bevordert én ouders met jonge kinderen laat genieten van boeken. Tijdens de bijeenkomsten wordt voorgelezen, gezongen en gespeeld.
BoekStart is een landelijk project waarin consultatiebureau, gemeente en bibliotheek samenwerken. De bijeenkomst aan de Sterreweg 10 in Hengelo is gratis. Iedereen is van harte welkom.


bibliotheekwestachterhoek.nl