Cleo, jazzy, maar easy on the ears. Foto: PR
Cleo, jazzy, maar easy on the ears. Foto: PR

Live@Ideaal met 'Cleo'

Zelhem - Woensdagavond 10 januari staat 'Cleo' met haar band centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden door de presentator bevraagd over hun roots en muzikale aspiraties.

Door de ontmoeting met componist, coach en producer Jaymz Arthor Hendrix ontstond bij de Vordense zangeres Cleo (geb. 1995) het plan om samen een eigen CD te schrijven en op te nemen. De Deventer muziekondernemer Jos Harmelink werd aan het team toegevoegd en gezamenlijk werd aan het ambitieuze project begonnen. Allemaal in eigen beheer in de studio van Jaymz.

Onder de titel 'Let's Glide' ontstond een volwaardig album met tien tracks, waarbij de muzikale invloeden van bekende artiesten als Rihanna, Jessie J en D'Angelo zijn terug te horen. Allemaal goed doordachte nummers waarbij een jazz-akkoord niet geschuwd wordt, maar nog steeds lekker 'easy on the ears'. Sinds september 2017 is het album te koop en zijn de eerste nummers via Spotify te beluisteren. Daarnaast gaat ze met een liveband, waarin onder andere Chris Korzec en Micky Fisser spelen, op promotietour.


www.ideaal.org