De heer Kelderman is gehuldigd voor zijn zestigjarig jubileum bij de voetbalvereniging. Foto: PR
De heer Kelderman is gehuldigd voor zijn zestigjarig jubileum bij de voetbalvereniging. Foto: PR

Gerard Kelderman zestig jaar lid van de voetbalvereniging

Jubilarissen van SV Basteom en Baakse Boys resp. SV Steenderen

STEENDEREN - Voetbalvereniging SV Basteom is zondag 7 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie in een volle kantine met leden het nieuwe jaar 2018 daverend begonnen met wederom de IJslandse haka. Terugblik was er met de videopresentatie van de nominatie van de sportaccommodatie voor de Architectuur Prijs Achterhoek.

Hoofdtrainer blijft
Verder maakte de voetbalvereniging bekend dat het contract met hoofdtrainer Theo Besselink met één seizoen wordt verlengd. Dit betekent dat Theo ook het seizoen 2018/2019 aan deze club is verbonden. Daar zijn ze heel blij mee gezien zijn werkwijze met de technische staf en de spelers en gelet op zijn ambitie om met SV Basteom hogerop te komen.

Huldigingen
Bob Wagenvoort heeft 100 wedstrijden gespeeld in het eerste elftal van SV Basteom. Verder stonden de jubilarissen in het zonnetje die een groot aantal jaren onafgebroken lid zijn van SV Basteom en Baakse Boys resp. SV Steenderen. 25 jaar lid waren: Marjoleine van Hal, Kim Wolbrink, Arno Janssen, Roel Hermans, Bas Wiskamp, Marco Garsen, Ton Groot Roessink, Roy Hoogerheide en Wim Zents. 40 jaar lid: Evert Jansen en Jan van Halen. 50 jaar lid: Bart Haggeman. 60 jaar lid: Gerard Kelderman en Jos Herfkens.


www.svbasteom.nl