Vrijwilligersavond Lindesfeest: v.l.n.r. Reini en Paul Hoeksma, Hemmie en Marietje Beumer en Erik Ruiterkamp. Foto: PR
Vrijwilligersavond Lindesfeest: v.l.n.r. Reini en Paul Hoeksma, Hemmie en Marietje Beumer en Erik Ruiterkamp. Foto: PR

Hemmie Beumer 55 jaar bij Lindesfeest

LINDE - Zaterdagavond 24 november vond in de Lindesche Molen de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats van het Lindesfeest. Alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de organisatie van het feest in 2018 waren uitgenodigd.

Op deze avond werd Hemmie Beumer in het zonnetje gezet. Hij is maar liefst 55 jaar als commissielid aan de vereniging verbonden. De eerste 40 jaar was hij regulier commissielid. Sinds 15 jaar zet hij zich in voor het kinderfeest en is hij lid van de kindercommissie.

Voorzitter Erik Ruiterkamp bedankte Hemmie hiervoor en bood hem een mooie bos bloemen aan voor deze bijzondere prestatie. Ruiterkamp lichtte toe: "We kennen een vast protocol voor jubilarissen. 55 jaar lidmaatschap hebben we echter nergens beschreven. 'Dat komt immers toch nooit voor', was de gedachte. Maar niets is minder waar!"

Ook Paul Hoeksma werd in het zonnetje gezet. Hij heeft besloten de vereniging na vele jaren van trouwe dienst te verlaten. Ook hij werd bedankt door de voorzitter en ontving een mooie bos bloemen.

Verder werden natuurlijk alle vrijwilligers bedankt. Zonder hun inzet is het onmogelijk om het feest te organiseren. Als waardering hiervoor werd deze gezellige avond georganiseerd, voorzien van een hapje en een drankje en traditiegetrouw afgesloten met een heerlijke schnitzel met brood. Dit jaar perfect verzorgd door 't Wapen van Medler.