Pleegzorg ont-moeten

VORDEN - Het onderwerp voor het ont-moeten op zondag 4 november is pleegzorg. De bijeenkomst is om 19.00 uur in De Voorde, Kerkstraat 15 Vorden.

Soms kunnen kinderen om uiteenlopende redenen voor korte of langere tijd niet in hun eigen gezin wonen. Veel van deze kinderen vinden dan een plek in een pleeggezin. Geert-Jan Verzijden komt vertellen over pleegzorg. Hij legt uit waarom hij en zijn vrouw Emmelien pleegouders zijn geworden. Ook deelt hij hun ervaringen als pleegouders, bijvoorbeeld over de relatie met de biologische ouders en de rol van hulpverlening.


Oecumenische vrouwengroep Wichmond-Vierakker

WICHMOND - Op woensdag 14 november komt de oecumenische vrouwengroep weer bijeen, vanaf 19.45 uur in het Withmundi gebouw aan de Dorpsstraat in Wichmond.

Deze avond zal Jaquelien Koopman die binnenhuisarchitect en opruimcoach is, de aanwezigen op weg helpen met het ruimte scheppen in het leven door spullen op te ruimen in huis. Het zal vast een boeiende avond worden. Vanaf 19.30 uur is er koffie/thee. Gasten zijn altijd welkom.


Bijzonder Bewust Beurs

VORDEN - Op zondag 4 november van 11.00 tot 16.00 uur houden Annerieke Overvelde en Marjan Koffeman voor de vijfde keer de Bijzonder Bewust Beurs. Net als in voorgaande jaren vindt de beurs plaats in de sfeervolle grote zaal van het Kulturhus in Vorden (Raadhuisstraat 6).

Annerieke en Marjan hebben de BBB vijf jaar geleden in het leven geroepen met als doelstelling om kleinere, grotendeels startende ondernemers in het zonnetje te zetten en het publiek kennis te laten maken met dat wat er in de Achterhoek aanwezig is aan bewuste praktijken en producten. Elk jaar trekt de beurs weer een groot aantal bezoekers die geïnteresseerd zijn in wellness, gezondheid en spiritualiteit (zie voor deelnemers en onderwerpen de advertentie op pagina 5 in deze krant).

De standhouders staan in de grote zaal, maar in een aparte ruimte worden mini-workshops kleding- en kleurenadvies en wastekenen gegeven. En er zijn ook goede doelen van de partij: Stichting Diyo Nepal verkoopt producten die in Nepal worden gemaakt, Stichting LOOP verkoopt evensmiddelen uit de Filipijnen en bij de tafel van Stichting Every boy & girl zijn handgemaakte artikelen te koop.

En als klap op de vuurpijl maken de eerste 150 bezoekers ook nog eens kans op een groot aantal prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemers.


www.bijzonderbewust.nl