Kastelen en Landgoederentocht in Vorden

VORDEN – Wandelsportvereniging DOS Barchem organiseert zondag 9 september een Kastelen en Landgoederentocht in Vorden. Men kan kiezen uit vier wandelafstanden: vijf, tien, twintig of dertig kilometer. De start vindt vanaf De Herberg aan de Dorpsstraat 10a plaats.

Neemt men aan de vijf of tien kilometer deel dan moet men tussen 10.00 en 12.00 uur starten. Wandelt men de twintig kilometer dan kan men tussen 9.00 en 11.00 uur van start gaan. Voor de dertig kilometer geldt er een starttijd tussen 9.00 en 10.00 uur. Leden van WSV DOS Barchem betalen géén inschrijfgeld.

Mensen die lid zijn van de wandelbond betalen twee euro inschrijfgeld. Niet-leden betalen drie euro. Een herinnering kost 1,50 euro per stuk.


Collecte spierfonds

VORDEN/KRANENBURG - Vrijwilligers in Vorden en Kranenburg gaan in de week van 9 tot en met 15 september op pad om geld op te halen voor onderzoek naar spierziekten. Geef aan de collectant voor dit mooie en goed doel.


Positieve werking van wol bij reuma

WARNSVELD - Zaterdag 8 september wordt een openbare voorlichting gegeven over de belangrijke werkingen van wol voor mensen met vormen van reuma. Dit vindt vanaf 13.30 uur plaats in de Eekschuur in Warnsveld. De organisatie van deze middag is weer in handen van de reumapatiënten vereniging Zutphen en omstreken. De toegang is vrij. Voor meer informatie kan men telefonisch contact opnemen.


0575 - 525 919