Pleinmarkt Vierakker

VIERAKKER - De jaarlijkse pleinmarkt ten behoeve van de restauratie van de St. Willibrorduskerk in Vierakker zal dit jaar zijn op zondag 16 september vanaf 11.00 tot 15.00 uur. De pleinmarkt wordt ook dit jaar muzikaal ondersteund door Com Cobre.

Naast de gebruikelijke spullen als boeken, glas-en aardewerk, elektronica, speelgoed, puzzels, knuffels, gebruikte kleding, kleinmeubelen, schilderijen enz. bestaat ook de mogelijkheid om onder leiding van Lidwien Mentink de toren te beklimmen om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur. Ook kinderen mogen dit, maar dan wel onder begeleiding van een volwassene. Verder staat er weer een reuze sjoelbak en een kleuren-draai-rad met leuke prijsjes.

Het koperensemble Com Cobre speelt regelmatig buiten. Binnen is de kerk ook open. Hier zijn Rien Overvelde en Jan Tijssen om vragen over het gebouw te beantwoorden. Henrieke Hilge bakt wafels en aanwezige kinderen kunnen die versieren. Ook is er een frituur-en bakkraam.


Bridgeclub Vorden van start

VORDEN - Bridgeclub Vorden start weer met bridgen op maandagavond 10 september en woensdagmiddag 12 september. Geïnteresseerden kunnen zich telefonisch of per mail aanmelden bij Ellen Stehmann. Op de website staat alle informatie van de bridgeclub. Bij voldoende deelname wordt ook gestart met een bridgecursus voor beginners. Ook hiervoor kan men zich aanmelden.


0575-551495

es7521@gmail.com

bridgeclubvorden.nl