Foto: PR
Foto: PR Foto:

Zonnebloem Vorden gaat de
Achterhoek opnieuw ontdekken

VORDEN - Zonnebloem Vorden heeft sinds kort de beschikking over een Zonnebloemauto waarmee vijf gasten samen een middagje eropuit kunnen gaan.

Zo kan er een nostalgische familietoer worden gemaakt, waarin geboortehuizen en dorpen in de Achterhoek worden bezocht, kunnen ze een rozentuin in Winterswijk gaan bekijken, naar het Bakkerijmuseum in Hattem of een bezoekje brengen aan de museumboerderij in Almen of wijn proeven in de wijngaard de Fiere Akker of andere leuke, kleinschalige middagtripjes naar wens doen. Daarnaast organiseert de Zonnebloemafdeling Vorden grotere activiteiten zoals op 20 oktober een theatermiddag in het Kulturhus met optreden in het Achterhoeks dialect van d'Olde Deerns en is er op 3 november een Eetfestijn in buffetvorm in het Kulturhus. Hierbij zijn alle gasten van de afdeling Vorden van harte welkom.

Alle mensen met een lichamelijke beperking zijn van harte welkom om gast bij de afdeling te worden en men hoeft geen lid te zijn van de Zonnebloem. Verder zijn vrijwilligers van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met voorzitter Loes Molenmaker via 0575 - 472 762