Tijdens de Huttenbouwdagen wordt er flink getimmerd. Foto: PR
Tijdens de Huttenbouwdagen wordt er flink getimmerd. Foto: PR

Geef je op voor de
Huttenbouwdagen 2018

VORDEN - De zomervakantie komt er weer aan, het is dus hoog tijd om leuke plannen te maken. Voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 worden deze zomer weer de Huttenbouwdagen gehouden op zwembad In De Dennen. De Huttenbouwdagen worden dit jaar gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 augustus. Er kan dan weer fanatiek worden getimmerd, gezaagd en geverfd, dit jaar staat alles in het thema van 'Zomercarnaval'.

Voor de meivakantie zijn op de basisscholen van Vorden flyers uitgedeeld waarmee kinderen zich kunnen opgeven. De organisatie vraagt dit snel te doen, want de Huttenbouwdagen kunnen alleen doorgaan als er voldoende deelnemers en vrijwilligers zijn. Vrijwilligers, voor de begeleiding van de groepen, zijn nog steeds nodig. Dus vaders,moeders, opa's,oma's, ooms en tantes, iedereen kan zich opgeven om mee te werken en te feesten. Flyers zijn nu beschikbaar op het zwembad In De Dennen of via huttenbouwdagenvorden@kickmail.nl

"De Huttenbouwdagen Vorden kunnen niet tot stand worden gebracht zonder de bijdrage van onze sponsors. We willen hen alvast van harte bedanken: Fysiotherapie Jansen van den Berg, Bakkerij Joop, Bakkerij van Asselt, Hotel-restaurant Bakker, Grandbistro de Rotonde, Albert Heijn Grotenhuys, Reinier en Leonie's Groenten, Fruit & Traiteur, Plaza, IJssalon Lekker, Bruna Vorden, Cafetaria Lunchroom 't Bintje, Den4Aker Vorden, Welkoop Vorden, Martin Dijkman – Loon- en Grondverzetbedrijf Vorden, Huusken Fruit en Groente, Ton van Bremen, het Ooievaarsnest, Hema Vorden, de Feestfabriek, Hovenier Piek Zweverink, Avonturijn Ruurlo, Dutch PC en Zwembad in De Dennen. Zonder jullie waren er geen Huttenbouwdagen 2018, allen bedankt!",aldus de organisatie.