De Bargkapel. Foto: PR
De Bargkapel. Foto: PR Foto:

Genieten van de 'gemütliche' muziek van de Bargkapel bij Hotel Bakker

Livemuziek, oranjebitters en oranjegebak- en hap

VORDEN - Tijdens de Oranjefeesten in Vorden vinden bij Hotel Bakker diverse activiteiten plaats. Zo kan men op Koningsdag bij Bakker genieten van livemuziek van Gerrit Pelle en de band Session, en op zaterdag 28 april van de muziek van de Bargkapel tijdens het Frühshoppen. Toegang is zowel vrijdagavond als zaterdag gratis.

Op Koningsdag vanaf 12.00 uur zal Gerrit Pelle zorgen voor livemuziek. Uiteraard staan het oranje gebak en de oranjebitter klaar. Ook wordt een speciale oranjehap geserveerd voor tien euro per persoon. 's Avonds treedt de band Session op in de tent van 21.00 uur tot 01.00 uur. Session is een coverband met maar liefst negen topmuzikanten. Het actuele repertoire met de grootste hits wordt afgewisseld met classics en een spectaculaire lichtshow.

Bargkapel
Op zaterdagmorgen 28 april kan men tijdens het Frühshoppen plaatsnemen aan de lange tafels met stoelen. Tussen 12.00 en 14.00 uur kan iedereen onder het genot van een biertje of wijntje luisteren naar de 'gemütliche' muziek van de Bargkapel. Deze kapel bestaat uit 21 topmuzikanten in hun genre, bestaat al 40 jaar en is afkomstig uit Barchem. De kapel is een van de eerste Egerländer blaasorkesten van Nederland. Verder is er een kleine kaart met gerechten.