Het festival zal in ieder geval de komende vijf edities in de prachtige omgeving van Kasteel Vorden georganiseerd worden. Foto: PR
Het festival zal in ieder geval de komende vijf edities in de prachtige omgeving van Kasteel Vorden georganiseerd worden. Foto: PR Foto:

Mañana Mañana viert feest met de buurt

Vijfjarige overeenkomst grondeigenaren aanleiding voor een feest

VORDEN - Van 14 tot en met 17 juni vindt Mañana Mañana festival plaats bij Kasteel Vorden. De organisatie van Mañana Mañana, de Feestfabriek Alles Komt Goed BV, heeft onlangs een vijfjarige overeenkomst getekend met de grondeigenaren van het terrein waarop Mañana Mañana plaatsvindt. Dat betekent dat het festival in ieder geval de komende vijf edities in de prachtige omgeving van Kasteel Vorden georganiseerd wordt. Om dit te vieren zijn buurtgenoten donderdag 14 junivanaf 18.00 uur van harte uitgenodigd op het Mañana Mañana terrein. Inwoners van Vorden, Delden, Kranenburg, Linde, Medler, Mossel, Veldwijk, Vierakker, Wichmond, Wientjesvoort en Wildenborch zijn van harte welkom. Samen met de campinggasten wordt er een grandioze avond van gemaakt. Alle buurtbewoners uit de genoemde dorpen krijgen vanzelf een uitnodiging in de bus, waarmee toegang wordt verkregen tot het festival op 14 juni vanaf 18:00 uur.

Wandelaars avondvierdaagse
Ook dit jaar valt de intocht van de avondvierdaagse weer samen met de donderdagavond van Mañana Mañana. Vorig jaar bleek dit een succes dus dit jaar doet de organisatie dat weer. Alle wandelaars begeven zich naar het terrein, waar ze een toespraak en veel eer in ontvangst mogen nemen, om vervolgens te gaan genieten van het donderdagavondprogramma.

Programma donderdagavond
Wat is er te doen voor de campinggasten, buren en wandelaars? De Boogie Kearls zijn er met hun streektaal-boogie, Stef Woestenenk komt met muziekverhalen, er is reggae van Bagjuice, luister naar blues van The Goat Roper Rodeo Band (GB) of naar country van Pat Reedy & The Longtime Goners (VS), Clemens van de Ven komt met zijn band, er is indiefolk van Dries, ga los op psychedelische 60's rock van Room for the Third, luister naar pop van Great News (NO) en sluit de avond af met de dansbare popnummers van The Brahms. Ook op de bospiano zullen enkele pianovirtuozen hun talenten tonen en op de Piste zie je Hendrick-Jan de Stuntman en Merel Kamp, hangend aan veren in een stalen constructie die hun bewegingen vertragen.