Aanmodderen in het Kulturhus

VORDEN - Vrijdagavond 6 april om 20.00 uur zal de Amsterdamse cabaretière Irene van der Aart in het Kulturhus te zien zijn met de voorstelling 'Aanmodderen'. Een van de thema's van de voorstelling is dat het leven een feest is, maar dat je wel zelf de slingers moet ophangen.

Van der Aart is een cabaretière uit Amsterdam die verkering heeft met een boer uit de Achterhoek. Daarnaast werkt ze als actrice, presentatrice en schrijft ze columns in De Gelderlander. 'Aanmodderen is haar nieuwste voorstelling. Irene van der Aart moddert maar wat aan. Ze komt er eerlijk voor uit dat ze een zwartkijker is, maar omdat het wel een beetje gezellig moet blijven zal Irene in haar voorstelling af en toe een slinger ophangen.

De regie is in handen van Elisabeth Boor. Muziek en arrangementen: Camiel Verhoeven en Anke Timmer. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij Bruna Vorden en te reserveren via mail.


info@dorpscentrumvorden.nl


Collecte Fonds Gehandicapensport

VORDEN - Van 1 april tot en met 7 april gaat de landelijke collecteweek voor Fonds gehandicaptensport weer van start. Ook in Vorden, Wichmond en Kranenburg wordt een collecte gehouden.

Voor gehandicapten is sporten helaas nog niet vanzelfsprekend. Vaak zijn er aanpassingen, begeleiding en vervoer nodig, maar die kosten veel geld. Geef daarom aan de collectant, zodat er zoveel mogelijk geld opgehaald kan worden voor sporters met een handicap. Omdat niemand buitenspel mag staan.