Seniorensoos Vierakker-Wichmond

VIERAKKER - De zestigplussers uit Vierakker-Wichmond en omgeving worden van harte uitgenodigd op de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar op dinsdagmiddag 30 januari om 14.30 uur in het Ludgerusgebouw te Vierakker. Traditiegetrouw wordt er dan bingo gespeeld met leuke prijsjes. Naast het gezellig samenzijn en het proosten op het nieuwe jaar, zullen de Moellendeerns hun medewerking verlenen. Dit duo, bestaand uit Diny Berenpas en Linie Esselink, zorgen voor een vrolijke muzikale omlijsting met hun spel op de trekzak aangevuld met anekdotes.


Zangdienst 'Vorden zingt'

VORDEN - Op zondagavond 28 januari om 19.00 uur is er in de Dorpskerk weer 'Vorden zingt'. Voor liefhebbers van zang en muziek begint het nieuwe jaar dus goed.

Nieuwe verzoekliederen zijn steeds welkom, hiervoor kan men telefonisch contact opnemen met Ria Wijnhoud. De korte overdenking is deze keer van Ds. Pim Brouwer. De muzikale leiding is in handen van organist Wob Kuipers uit Apeldoorn en hij zal het orgel in volle glorie doen klinken en trompettist Reik Heusinkveld, eveneens uit Apeldoorn, doet er nog een schepje bovenop. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig na te praten.


0575 - 552454