Bridgers spelen 1700 euro bijeen voor zorgboerderij De Bult

TOLDIJK - Op zaterdag 20 januari mocht Zorg- en Recreatieboerderij De Bult te Toldijk een bedrag van 1700 euro incasseren. Dit was de opbrengst van het Goede Doelentoernooi dat de Bridgeclub Bronkhorst jaarlijks eind januari organiseert in zaal Den Bremer.

Voorzitter Hans Oldhoven sprak aan het begin van de middag zijn welkom uit aan alle deelnemers en Harriët Hiddink gaf een korte uiteenzetting over de activiteiten van de Zorg- en Recreatieboerderij De Bult te Toldijk. Daarna kon omstreeks 13.00 uur het toernooi beginnen. Met 60 paren verdeeld over vier lijnen was de groep deelnemers bijna gelijk aan vorig jaar. De wedstrijdleiding was zoals vanouds in goede handen van Ruud Bijloo.
In de pauze werden veel loten verkocht ten behoeve van de totale opbrengst en hiervoor waren twee prijzen te winnen. De hoofdprijs was een bridgeweekend voor 2 personen, beschikbaar gesteld door hotel Asteria te Venray. De tweede prijs was een dinerbon van Den Bremer. Na afloop van zeven speelronden werd de balans opgemaakt en kon door Hans Oldhoven aan Harriët Hiddink de cheque overhandigen. Harriët was hier buitengewoon blij mee.

Uitslag
De paren die in de uitslag op de eerste, de vijfde en de elfde plek eindigden, mochten een prijs gaan uitzoeken. De uitslag: Lijn A. 1. Monique Ruighaven & Janus Ruighaven 62,20%, gedeelde 2 en 3 plaats Annie Giesen & Tonnie Giesen alsmede Annie Schennink & Ben Schennink 58,33% . Lijn B. gedeelde 1 plaats, Thea Gilsink & Thea Gilsink alsmede Herman Stapelbroek & Han van Oosterbos 56,43%, 3. Leny Keurntjes & Bart Keurntjes 56,32%. Lijn C. 1. Miny Holstein & Alie van Doggenaar 66,30%, 2. Diny Hartelman & Ruud Bijloo 63,44%, 3. Jan Rondeel & Dick Wijers 59,21%. Lijn D. 1. Inge van Welij & Jonne van Welij 63,10%, 2. Riet Drosterij & Ab Drosterij 62,50%, gedeelde 3e plaats Evert Thalen & Nel Warringa alsmede Diny Volkers & Dick Kwakkel 58,33%.

Bij deze bedankt Bridgeclub Bronkhorst de Regiobank Steenderen en Autobedrijf Melgers uit Steenderen voor het al jarenlang sponsoren van dit evenement en iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan het welslagen van dit toernooi.