Knusse Kerstmarkt in Hummelo

HUMMELO - Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december aanstaande zal in en rondom de Dorpskerk van Hummelo wederom een gezellige Kerstmarkt plaats vinden. Op vrijdag zal de kerk geopend zijn van 11.00 tot 17.00 uur, op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

De organisatie, Stichting Vrienden van de Hummelose Kerk maakt het mogelijk om diverse kerst-, maar ook grafstukken te kopen, die in de voorafgaande week gemaakt worden door vele creatieve vrijwilligers. Daarnaast zijn er wafels, Nieuwjaarsrolletjes en glühwein te proeven. Verder zijn er in en rondom de kerk diverse kraampjes van mensen die hun eigen producten verkopen. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door diverse muzikanten, waaronder op zaterdag vanaf 14.30 uur leerlingen van de muziekschool van Dayenne Wielheesen. Zij zullen spelen met verschillende samengestelde bandjes.

Op zaterdag zal er bovendien een huifkar rondrijden voor een prachtig ritje door het dorp, uiteraard vergezeld met een kopje warme chocolademelk of glühwein. Op meerdere plekken in Hummelo is het mogelijk op te stappen, de zogenoemde taxi-huifkar. Bent u slecht ter been en wilt u graag van deze taxi gebruik maken? Of lijkt het u leuk om ergens dan bij de kerk op te stappen en van een rondje te genieten? Neem dan voor meer informatie contact op met Nicky Greve.

Vind u het leuk om creatief en groen bezig te zijn? Men is altijd op zoek naar vrijwilligers die in de voorafgaande week willen helpen met de stukken. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij Greven. Daarnaast is men altijd op zoek naar groen voor de bakjes. Mocht u veel (snoei-)groen hebben, dan kunt u contact opnemen met Herman Letteboer.

Stichting Vrienden van de Kerk is in het leven geroepen om de kerk van Hummelo in onderhoud te kunnen voorzien. Alle opbrengst van de Kerstmarkt zal dus ten goede komen aan het onderhoud van de kerk te Hummelo.


Greven: nickygreven@hotmail.com

Letteboer: 0314-382 212


De Corona's komen naar Halle

Halle - Zondag 17 december vanaf 14.30 uur staat de negentiene editie van Knalbal op het programma. Dit steeds maar populair wordende feest vindt plaats in Halle en is het eerste gedeelte van het jaarlijkse terugkerende duo-feest. Onder het motto 'ZKA' is de tent elk jaar goed gevuld met leuke en gezellige mensen uit Halle en omstreken.

Zoals elk jaar, zijn verwachtingen ook dit jaar weer hoog gespannen en heeft het Knalbal bestuur de topband 'de Coronas' weten te regelen. De interactieve concept en unieke opzet van de Corona's zal het publiek betrekken en opslepen in zijn optreden. Ook in het buitenland is de band niet onopgemerkt gebleven en heeft inmiddels internationale ervaring onder andere in Lissabon, Athene, Dortmund en bij het Holland Heinenken House op diverse Olympische Spelen zoals Torino 2006, Peking 2008, Vancouver 2010 en London 2012.

Op 17 december 2017 staan de Coronas in Halle. Zo'n internationale band zal dan zeker niet misstaan in de Knalbal Hall of Fame, tussen al die andere grootheden der aarde! Uiteraard is dat niet het enige wat het Knalbal publiek te horen krijgt, want DJ Martin zal de verdere muzikale omlijsting gaan verzorgen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en Facebookpagina van Knalbal.


www.knalbal.com