Kerstsamenzang Sint Joriskerk

DREMPT - Zondag 17 december is de traditionele kerstsamenzang in Drempt. De avond begint om 20:00 uur. Kerk open vanaf 19:30 uur.

Medewerking wordt verleend door Feeling, Zanglust en dit jaar voor het eerst door het Hummelo's gemend koor. Daarnaast zullen ook Olden Keppel en de Eendracht een gezamenlijk optreden verzorgen. Het is van oudsher een drukbezochte avond; een fijne voorbereiding op het aanstaande kerstfeest.

Er is niet alleen gelegenheid om naar de zang- en muziekverenigingen te luisteren, maar ook om zelf actief mee te zingen met de welbekende kerstliederen als; 'Wij komen tezamen' en 'Ere zij God'. De koren zullen een gevarieerd programma laten horen van onder andere 'The little drummerboy', 'Mistletoe and wine' en uiteraard 'Stille nacht'.

De muziekverenigingen zorgen voor de begeleiding van de samenzang en zullen ook zelf een deel van de avond voor hun rekening nemen. Ook het fraaie orgel zal te horen zijn. Na afloop van de samenzang is er gelegenheid om onder het genot van een bekertje glühwein of warme chocolademelk nog wat na te praten.

De toegang is gratis, wel zal er een collecte worden gehouden voor de stichting Happy Holiday.


www.stichtinghappyholiday.nl