Volop speelgoed voor Voedselloket

ZELHEM - Het voedselloket van Zelhem werd overladen met speelgoed ingezameld in het kader van de landelijke speelgoedactie (door de Albert Hein in Hengelo). Evenals het vorige jaar deed de AH in Hengelo weer mee met de actie om speelgoed in te zamelen voor diegenen die gebruik maken van de voedselpakketten van het voedselloket in Zelhem.

Reeds drie maal is het bestelbusje van de AH naar Zelhem gereden om ingezameld speelgoed af te leveren bij het voedselloket (als dependance van de voedselbank Doetinchem).

De vrijwilligsters staken veel tijd in het controleren en schoonmaken van het speelgoed om het daarna uit te stallen. Het is een geweldig gezicht al dit speelgoed voor diegene die een voedselpakket komt halen. Personen die in Doetinchem een voedselpakket krijgen, waren zaterdag 25 november welkom om speelgoed uit te zoeken, zodat ze met de familie een prettig Sinterklaasfeest kan vieren. Afgelopen zaterdag bood de dependance in Zelhem naast de verkoop van kleding ook de mogelijkheid om speelgoed te halen. Een drukte van belang.
Er is al gevraagd of het resterende speelgoed gedoneerd wordt aan een stichting die contacten heeft in Roemeniƫ. Ook een mooi doel om te delen in onze rijkdom.

De Diaconie van Zelhem, de AH in Hengelo en alle andere personen die meegeholpen hebben hartelijk danken voor de inzet om al het speelgoed op een goede bestemming te krijgen.