Kerstlunch voor mensen met COPD

DOETINCHEM - Ter gelegenheid van Wereld COPD Dag verzorgt de Werkgroep Doetinchem en omstreken van het Longfonds (voorheen Astma Fonds) op vrijdag 15 december een kerstlunch voor alle mensen met COPD. De bijeenkomst is van 10.30 tot 15.00 uur in Horeca-Totaalcentrum 'de Kruisberg' in Doetinchem.

De deelnemers worden om 10.30 uur ontvangen met koffie en thee. Om 11.00 uur verzorgt Tanja Beerten, mantelzorgconsulent bij de Gemeente Doetinchem en VIT-hulp bij mantelzorg een inleiding over de hulp die mantelzorgers kunnen krijgen om hun zorgtaak zo goed en lang mogelijk vol te houden. Om circa 12.00 uur wordt een heerlijke driegangen lunch geserveerd. Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Na de lunch verzorgt Mondharmonicavereniging 'The Hohner Boys' een optreden.

Belangstellenden, patiënten en partners worden van harte uitgenodigd voor deze Kerstlunch. Er is een maximum gebonden, dus belangstellenden wordt aangeraden zich snel op te geven. Dit kan uitsluitend via het e-mailadres doetinchem@longpunt.longfonds.nl of bij Jannie ter Vrugt, tel. 06-43486657. De kosten bedragen 7,50 euro voor leden en 10 euro voor niet leden. Mensen, die zich aanmelden als lid betalen ook 7,50 euro. Betalen kan op 15 december, met gepast geld. Gelieve geen parfum of aftershave dragen naar de bijeenkomst.

Deze kerstlunch is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Cohen Machineverhuur, Drankenhandel Terborgse Wijncentrale, The Hohner Boys, Gemeente Doetinchem en de Nationale Stichting voor het Algemeen Belang van Chronische longpatiënten.


gelderland.longfonds.nl