Jongens en meiden maken onder leiding kennis met leuke voetbalspelen. Foto: PR
Jongens en meiden maken onder leiding kennis met leuke voetbalspelen. Foto: PR Foto:

Jongens en meiden maken onder
leiding kennis met voetbalspelen

ZELHEM - In de hele maand september verzorgt zsv Zelos op sportpark de Pluimerskamp in Zelhem op de woensdagmiddagen een voetbalinstuif voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Op 6, 13 en 20 september is er steeds van 15.30 tot 16.45 uur een instuif waarbij de jongens en meisjes onder deskundige leiding van onze trainers deelnemen aan leuke voetbalspelen. Zij kunnen zo gratis kennismaken met de voetbalsport en de club. Op 13 september staat de instuif in het teken van de nationale sportweek.

Als afsluiting van de serie instuif dagen zal er op woensdag 27 september a.s. vanaf 14.30 uur in samenwerking met voetbalscholing.nl een fantastische voetbalmiddag plaatsvinden. Hier wordt de jeugd weer pingen en acties maken geleerd, maar ook om een 1 tegen 1 situatie te domineren en hoe ze keuzes moeten maken. Ze krijgen deze dag niet alleen de nieuwe Moves-Skills aangeleerd maar ontvangen daarvoor ook een fraai Pingelcertificaat, een gratis PANNA!-magazine (winkelwaarde 4,95 euro) en een waardecoupon van 10 euro te besteden bij aankopen via Sportdirect.com. De Beste Pingelaars krijgen zelfs nog een mooi aandenken.

Meedoen
Aan deze middag kan worden deelgenomen door alle kinderen (jongens en meisjes) die in een van de eerste drie sessies hebben meegedaan aan de instuif, en alle leden uit de O11, O9 en O7 teams van zsv Zelos. Meedoen kan door je tijdens de instuif van 6, 13 of 20 september op te geven bij de organisatoren. Aanmelden van kinderen die al bij Zelos voetballen, gaat via de leiders van de teams. Het wordt aangeraden tijdig aan te melden.


www.zsvzelos.nl