Go with the flow. Foto: PR
Go with the flow. Foto: PR Foto:

Meditatie, opstellingen of zelf bewust zijn bij Sonja Wolters

HARREVELD - In de praktijk van Sonja Wolters kan terecht om meditatieavonden te volgen, een (familie)opstelling te doen/mee te maken en deel te nemen aan het programma 'Zelf Bewust Zijn'. Binnenkort starten nieuwe groepen.

De meditatiebijeenkomsten zijn op dinsdagavond en woensdagmorgen elke twee weken. In kleine groepjes worden verschillende technieken toegepast en aan de hand van relevante thema's vinden geleide meditaties plaats. Mediteren helpt om meer in verbinding te komen met jezelf, meer rust en ontspanning te vinden, maar ook het sociale aspect van deelname aan een groep met gelijkgestemden draagt bij aan het welbevinden. Vanaf 30 augustus en 5 september starten de groepen.

(Familie-)opstellingen: Door samen te komen in een groep van willekeurige mensen en daar een vraag 'op te stellen' ontstaat helderheid en kunnen thema's (uit de familie) geheeld worden. De techniek biedt inzichten biedt en draagt bij aan ontwikkeling. Donderdag 21 september is de eerste mogelijkheid voor deelname.

Programma 'Zelf Bewust Zijn': In dit programma gaat men in een groep met gelijkgestemden aan de slag. Niet zozeer om te veranderen als wel om meer zichzelf te worden. Dit programma helpt deelnemers om zichzelf te her-vinden, doelen te stellen, zichzelf meer te accepteren en belemmeringen om te zetten in krachten. Start zaterdag 21 oktober.

Meer informatie is te vinden op www.sonjawolters.nl. Ga op de website naar 'contact' voor opgave.


Open kerk op 3 september Halse dag

HALLE - Kom op de Halse dag naar de grote kerk in Halle! Er is van alles te zien en te doen. Er zijn verschillende organisaties aanwezig met een standje, er is een expositie, u kunt luisteren naar het muzikale optreden van het gemengd koor D.E.S. uit Westendorp of even een kop koffie of theedrinken.

Van 10.00 uur - 11.00 uur een kerkdienst als aftrap van het nieuwe kerkelijke seizoen met mevrouw Jansje Ruiterkamp uit Vorden als voorganger. Het thema van de dienst is 'Geloof heeft kiemkracht'. Van 12.00 uur-17.00 uur is de kerk opengesteld en zijn er verschillende organisaties aanwezig zoals Amnesty International, de Wereldwinkel en het Repaircafé uit Varsseveld. Bij het Repaircafé kunt u elektrische huishoudelijke apparaten laten nakijken. Ook is Boerderij Ruimzicht uit Halle aanwezig met o.a. het nieuwe biologische streekproduct 'Achterhooks Dearntjen'. De kinderen kunnen creatief aan de slag met het maken van macramépotjes.

Om 14.30 uur en om 15.30 uur zal het Gemengd koor D.E.S. uit Westendorp een optreden verzorgen in de kerk. Verder zal er in de kerk een expositie zijn van de kunstwerken van Vera Ruthers uit Halle en natuurlijk is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee elkaar te ontmoeten.