Foto: PR
Foto: PR Foto:

Nieuwe zonnebloemauto

ZELHEM/HALLE - De afdeling Zelhem / Halle van de Zonnebloem organiseerde afgelopen dinsdag voor vier gasten een toertochtje door de Achterhoek, ook wel het rondje Achterhoek genoemd. Omdat er ook een gast meeging in een rolstoel werd voor dit vervoer de sinds een week aanwezige gloednieuwe zonnebloemauto gehuurd. De zonnebloemauto is gestationeerd bij de Rabobank in Doetinchem en kan via het hoofdkantoor van de Zonnebloem in Breda gehuurd worden. De auto is geschikt gemaakt voor het vervoer van een rolstoel en nog vier personen.


Familiedienst buitenlucht

HUMMELO - Zondag 2 juli zal om 10.00 uur een familiedienst in de buitenlucht worden gehouden op de Klevenhorst, van Heeckerenweg 13 in Hummelo Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan wordt uitgeweken naar de schuur. Het thema van de dienst is: 'Op reis met God'. Voorganger in de dienst is ds. Elise Roth-Wijnands.

Jezus gaf Zijn leerlingen de opdracht op weg te gaan, om overal te vertellen over Gods nieuwe wereld. Jezus vertelt de leerlingen wat ze mee mogen nemen voor onderweg. Er wordt over gelezen in Lucas 9:1-6. Wat nemen wij mee als we op reis gaan? Na de dienst is er koffie en thee.