Theo Greven grote winnaar Onderlinge competitie. Foto: PR
Theo Greven grote winnaar Onderlinge competitie. Foto: PR Foto:

Theo Greven grote winnaar Onderlinge competitie 'De Pol' 4.0 Zelhem

ZELHEM - Theo Greven is de winnaar geworden van de Onderlinge competitie 'De Pol' 4.0. In een finalestrijd tegen Han Minkhorst waren de rollen in het begin andersom, Theo speelde op een gemiddelde van 1,00 en Han Minkhorst op 2,50. Theo wist op een knappe manier de wedstrijd halverwege te kantelen in zijn voordeel. Han kon dat niet meer goed maken waardoor Theo de winst pakte en Han een keurige tweede plaats behaalde.

Theo Greven, de biljarter uit Gaanderen, heeft er met zijn winst voor gezorgd dat de wisseltrofee voor het eerst buiten Zelhem gaat. De strijd om de derde plaats werd gestreden tussen Gert van Weij uit Doetinchem en Johan Peppelman uit Zelhem. Gert pakte in deze partij de winst die daarmee derde werd, en Johan Peppelman uit Zelhem is daardoor vierde geworden.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde onderlinge competitie. Met honderd wedstrijden is er door veertig deelnemers gestreden om de winst. Op sommige avonden waren er maar liefst dertig biljarters en liefhebbers aanwezig om te spelen of te kijken. Er werd vooral op vrijdag en zaterdag gespeeld gedurende twee en een halve maand. Het wedstrijdschema is precies uitgekomen zonder uitloop of extra inhaaldagen. Dit is mede te danken door het online coördineren van de competitie. Er zijn maar liefst vijftig wedstrijden verzet, maar door de snelle inzage online voor iedereen zijn de wijzigingen tijdens de competitie uitgevoerd.

Onderlinge competitie 'De Pol' 5.0 gaat in maart/april 2018 van start. Meedoen of meer informatie, zie de website www.bvdepolzelhem.nl of de Facebookpagina 'Biljartvereniging De Pol Zelhem'.