De Garston Ladies komen ook mee naar Zelhem
De Garston Ladies komen ook mee naar Zelhem Foto:

Uitwisseling Zelos-St.
Albans Rangers

ZELHEM - Sinds 1993 heeft voetbalvereniging Zelos al een jaarlijkse uitwisseling met jeugdvoetballers van de St. Albans Rangers uit Engeland. Omdat de Rangers geen 'meiden'-voetbalafdeling heeft, komt het meidenteam van Garston Ladies dit jaar voor het eerst mee naar Zelhem. De Engelse voetballers zijn van vrijdag 26 tot en met woensdag 31 mei te gast.

Uiteraard zal er deze dagen veel gevoetbald worden. Zo spelen de teams op zaterdag 27 mei een toernooi. De meiden bij DZC '68 en de jongensteams bij HC '03. Op zondag 28 mei is het de beurt aan de leiders van Zelos en de Rangers om tegen elkaar te voetballen. De wedstrijd op de Pluimerskamp begint om 16.00 uur. Op maandagavond 29 mei spelen de jeugdteams vanaf 18.00 uur een onderlinge wedstrijd.

Naast deze sportieve activiteiten neemt Zelos de Engelse gasten op maandag 29 mei mee naar Walibi en op dinsdag 30 mei wordt een bezoek gebracht aan het stadion van Schalke 04.

Daarnaast blijft er ruimte over om activiteiten te ondernemen met de gastgezinnen waar de voetballers en hun leiders zijn ondergebracht