Kobus bij Live@Ideaal. Foto: PR
Kobus bij Live@Ideaal. Foto: PR Foto:

Kobus en de Rokkers bij
LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 17 mei staat de band 'Kobus en de Rokkers' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van het programma.

Kobus en de Rokkers ontstond in hun 'keet' waar ze altijd samen kwamen. Ze waren het niet eens met de 18+ regel en besloten een protest-blues te schrijven. Na een tijd in de woonkamer van één van de jongens geoefend te hebben, besloten ze om de schuur bij één van hun ouders eens flink aan te pakken om een eigen repetitieruimte te creëren, waar keiharde energieke rock 'n roll gemaakt kon worden. Muziek met pompende drums, dikke gitaarsolo's en een dreunende bas. Sindsdien speelt 'Kobus' elke zaal volledig uit zijn voegen. Het doel is om veel eigen werk te spelen. Daarnaast worden covers van onder andere Normaal, Jovink, Mooi Wark en Bökkers gespeeld.
Live@Ideaal wordt iedere woensdag tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal.


www.ideaal.org